Dokumentar-Bogskandale:
Dansk Biblioteks Center håner bogen "Den Sidste Aktion" ved at placere den under "konspirationsteorier" på bibliotek.dk's bogsøgemaskine - på trods af at bogen gennemdokumenteret afslører "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej"...
Dokumentarbogen "Den Sidste Aktion"
 og forfatterne har været udsat for omfattende forfølgelse i 2007, bl.a. to falske udsendelser i DR2-TV, med studieværten Mads Brügger og plattenslageren Peter Wendelboe, og bibliotekerne fortsætter nu med at nedvurdere sensationsbogen ved at klassificere den som en "konspirationsbog" - man aner et mønster i forfølgelsen 
 
Af Ole Hans Jensen
Forfatter til bogen "Den Sidste Aktion"
sammen med Britt Bartenbach


Vi har været udsat for meget i 2007 i forbindelse med udgivelsen af vor dokumentarbog "Den Sidste Aktion", der gennemdokumenteret afslører "Århundredets mordgåde", "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej" fra 1948, og nu har Dansk Biblioteks Center fulgt "Internetrotternes" eksempel ved at placere os under "konspirationsteorier" på bogsøgemaskinen "bibliotek.dk".

Det opfatter vi som en fornærmelse mod os, mod vore vidner og mod ægteparret Jacobsens datter: Helle Scheel Jacobsen og resten af familien...
 

En fornærmelse
mod alle
"bibliotek.dk" er statsligt finansieret, og det er Biblioteksstyrelsen, der sætter de overordnede rammer. Derfor er det ekstra skandaløst, at man har så ukvalificerede folk, der kan placere bogen "Den Sidste Aktion" under "konspirationsteorier" - men det viser, at Biblioteksstyrelsen ikke kan have læst vor afslørende bog, for her findes der et væld af afsløringer og erklæringer, der fortæller den sande historie om, hvad der skete den 19.-20. februar 1948.

 
Den mystiske placering af vor bog må være bestilt helt oppe fra, måske endda fra politiets top - eller den politiske top - for man er ikke så glad for, at vor advokat på vore vegne har bedt Københavns Politidirektør Hanne Bech Hansen om at udbetale os vor fortjente dusør på ca. 900.000 kr. i 2007 penge for opklaringen af "Dobbeltmordet".

Hanne Bech Hansen er
er i familie med "Familien Jacobsen"
Hanne Bech Hansen er i en svær situation, da hun selv er i familie med "Familien Jacobsen", for hendes biologiske mor var halvsøster til den flygtede hovedperson Inger Margrethe Scheel Jacobsen og med den eneste, der blev dræbt i "Dobbeltmordet" - Hanne Bech Hansens moster Marianne Bech Scheel Jacobsen.

 
Hanne Bech Hansen kan blive nødt til at grave sin egen moster op på Søndermarks Kirkegård på Frederiksberg for at trænge ind i denne fantastiske historie med det "Dobbeltmord", hvor vi på 60 års-dagen den 19. februar 2008 kommer med revolutionerende afsløringer om hovedpersonerne Vilhelm Jacobsen, Inger Margrethe Scheel Jacobsen, den svenske verdensagent "Hugo Falcao"  og Jane Horney - og jeg kan godt røbe, at det også drejer sig om Adolf Hitler og Martin Bormann og om hvad der skete dem.

Tro ikke på "Der Untergang"
for det er en "konspirationsteori"
For tro ikke på den fremragende tyske film og bogen "Der Untergang" - det er nemlig en "konspirationsteori" om Hitlers sidste dage i Bunkeren - for sådan gik det slet ikke til.

Vi har før i vor bog: "De Forfulgte" beskrevet, hvordan det gik topnazisten Martin Bormann i 1945 - og om hvor og hvordan han blev gemt i København, inden han gennem Sverige kom til England og senere endte i Argentina som engelsk agent.
 
Men vi afslører lidt mere den 19. februar 2008, hvor vi kommer med mere dokumentation om "Dobbeltmordet" og med en afsløring om vor næste bog: "Operation Hitler - The Danish Connection - en bog som bliver helt fantastisk, og som også skal udgives i flere lande på engelsk og evt. også på andre sprog.

 
Danmark er for lille og for
provinsiel til vore afsløringer

Danmark er for lille, for indspist og for korrupt til at tage imod vore afsløringer, der drejer sig om 2. Verdenskrigs største og farligste under cover operationer, som hidtil ikke har været afsløret, og vi er så heldige, at vi har kendt og kender vidner med førstehåndsviden om disse aktioner. Blandt de medvirkende og ledende personer var frihedskæmperne Ole Bøcher og "Hugo Falcao" og ikke mindst Vilhelm Jacobsen.
 
Og så deklasserer "bibliotek.dk" vor bog som en "konspirationsteoribog", hvilket sikkert har afholdt mange biblioteker fra at købe vor dokumentarbog. Det er både latterligt og talentløst, og vi ærgrer os i dag over, at vi ikke holdt fast ved, at bibliotekerne ikke kunne købe vore bøger ind til udlån, fordi biblioteksstyrelsen ikke betaler os for de bøger, de har til udlån og benytter en mindstegrænse på ca. 1.700 kr.
 
Bibkiotekernes indkøb 
styres af de store forlag 
Bibliotekerne køber i forvejen ikke særligt mange bøger - for alt dette er styret af de store forlag, af supermarkederne og af Kulturministeriet - og de store forlag markedsfører tit talentløse 'kendisser', som får gode honorarer for at udgive deres erindringer, hvilket køres op gennem TV-reklameinterviews, og ved hjælp af kontrollen med pressens anmeldere.
 
Man er naiv, hvis man tror, at folk køber en bog, kun fordi den er god og spændende - for det er de store forlag, der bestemmer, hvilke bøger boghandlerne og læserne skal købe - og det er big business.

 
Har naturligvis klaget -
men man svarer ikke
Vi har naturligvis klaget til Dansk Biblioteks Center - men de har i skrivende stund stadig ikke svaret, og det gør de sikkert heller ikke - så måske må vi overgive sagen til vor advokat.
 

SLUT